molky Novinky

8. Otvorené MSR 2016 v hre Mölkky - vyhodnotenie/results

V sobotu 30-ho júla sa na Zlatých Pieskoch v Bratislave uskutočnil už 8 ročník Otvorených majstrovstviev Slovenska v hre ...

Celý článok

4. Otevřené Mistrovství České republiky, 5.9.2015 Černá Hora

 Fotogaléria


Celý článok

7. MSR 2015 Vyhodnotenie / Results

7. Majstrovstvá Slovenska sa uskutočnili 1.8.2015 na Zlatých Pieskoch v Bratislave.

Celý článok

2% z dane

V prípade, že ste sa ešte nerozhodli komu dáte 2% z Vašich daní, tak neváhajte a dajte ich na dobrú vec.

Celý článok

Alfíci víťazmi 3. Majstrovstiev ČR

konečne sa Alfíkom podarilo vyhrať aj u susedov, pričom ani Omegáči sa nedali zahanbiť

Celý článok

Kuchajda Cup 2014

molková sezóna na Slovensku bola úspešne ukončená v Bratislave na Kuchajde dňa 27.9.2014

Celý článok

6. MSR 2014 Vyhodnotenie / Results

6. Majstrovstvá Slovenska sa uskutočnili 26.7.2014 na Zlatých Pieskoch v Bratislave.

Celý článok

5. MSR 2013 Vyhodnotenie / Results

5. Majstrovstvá Slovenska 2013 sa uskutočnili 27.7.2013 na Zlatých Pieskoch v Bratislave.

Celý článok

OPEN republiková súťaž KUBB-WOODBALL-MÖLKKY, Pasohlávky, ČR

Nesklamali sme a obsadili sme popredné ako aj tie nepopulárne pozície.

Celý článok

1. Otvorené majstrovstvá ČR - Slovensko je I. vicemajster

Slovensko je I. vicemajster 2012 Českej Republiky

Celý článok

Viac článkov...

SK / EN



Kuchajda Cup 2014   

ďakujeme organizátorovi 1. ŽK Dulák a účastníkom za super akciu a tešíme sa na ďalší ročník Kuchajda Cupu.
Tentokrát nám stupne víťazov obsadili bratia z Čiech, ale na ďalšom turnaji im to určite vrátime. Kompletné výsledky a fotky z akcie si môžete pozrieť na https://www.facebook.com/1.zk.dulak
Fotogaléria:

Video je prístupné priamo tu:

Komentáre

13.01.2015 12:44, jXxD4BkERVPq

I've long taken leftovers to work, or just made sure I had enugoh for a dinner the next night. My mother taugh me this. I can't remember how often we were told that leftovers were off-limits for snacks or lunch, because they were for dinner. Leftovers from a roast would become meat pie, or pasties, which could then be taken for lunches themselves. Small amounts of leftover vegetables and meat even went into the freezer, to be added to that week's soup. I make enugoh of things like spaghetti sauce and chili to freeze individual portions for quick dinners. I don't call them leftovers, but rather, planned-overs.

Pridaj svoj komentár

Komentár
Vaše meno Antispam kód KÓD